Articole recomandate

Uleiul din sâmburi de struguri

Uleiul din sâmburi de struguri

Ingrediente
Vitis Vinifera Seed Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei din sâmburi de struguri Proprietăți și utilizare: Uleiul din sâmburi de struguri este obținut din diferite soiuri de Vitis...
Extractul de Melc

Extractul de Melc

Ingrediente
Helix Aspersa este cea mai răspândită specie de melc din lume, fiind cunoscută sub denumirea uzuală de melc de grădină. Exact, dacă vă amintiți de celebrul melc-codobelc cântat în copilărie, despre...
Uleiul de lavandă

Uleiul de lavandă

Ingrediente
Lavandula Angustifolia Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de lavandă Proprietăți și utilizare: Uleiul de lavandă cu grad ridicat de calitate se obține prin distilarea...

Ingrediente

Uleiul din sâmburi de struguri

Uleiul din sâmburi de struguri

Ingrediente
Vitis Vinifera Seed Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei din sâmburi de struguri Proprietăți și utilizare: Uleiul din sâmburi de struguri este obținut din diferite soiuri de Vitis...
Extractul de Melc

Extractul de Melc

Ingrediente
Helix Aspersa este cea mai răspândită specie de melc din lume, fiind cunoscută sub denumirea uzuală de melc de grădină. Exact, dacă vă amintiți de celebrul melc-codobelc cântat în copilărie, despre...
Uleiul de lavandă

Uleiul de lavandă

Ingrediente
Lavandula Angustifolia Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de lavandă Proprietăți și utilizare: Uleiul de lavandă cu grad ridicat de calitate se obține prin distilarea...
Glicerina

Glicerina

Ingrediente
Glicerol – Ingredient cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Glicerină Proprietăți și utilizare: Glicerina a fost descoperită în anul 1780 de către C.W.Scheele, un farmacist și biochimist din Pomeria...
Uleiul de Trandafiri

Uleiul de Trandafiri

Ingrediente
Rosa Damascena Flower Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de trandafiri Proprietăți și utilizare: Uleiul de trandafiri este unul dintre cele mai prețioase uleiuri...
Extractul de liliac

Extractul de liliac

Ingrediente
Syringa Vulgaris L. Extract – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Extract de liliac Proprietăți și utilizare: Liliacul este apreciat ca arbust decorativ pentru florile sale și parfumul...
Mel Extract - Extract de miere

Mel Extract - Extract de miere

Ingrediente
Mel Extract – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzual ă: Extract de miere Proprietăți și utilizare: Mierea conţine glucoză, fructoză, minerale, magneziu, potasiu, calciu, clorură de sodiu, sulf, ...