Produse Dermato-Cosmetice

Conceptul Dermato-Cosmetice a fost dezvoltat în 1965 de către Pierre Fabre, care propunea prepararea de produse naturale pentru diferite tipuri de patologii și nevoi specifice ale pielii. Acestea dispun de caracteristici conform normelor industriei farmaceutice și sunt testate de către medicii dermatologi pentru a se putea garanta eficacitatea și toleranța.

Produsele dermato-cosmetice, în funcție de substanțele active, influențează mecanismele biologice ale pielii, îmbunătățindu-i aspectul, echilibrează PHul, protejează împotriva factorilor de mediu, corectează imperfecțiunile pielii, reglează secreția de sebum, încetinesc viteza de îmbătrânire etc.

Evident, anumite balsamuri sau emulsii pot fi utilizate în tratatarea anumitor afecțiuni. Acestea fiind naturale 100%, au o calitate superioară, nu conțin alcool, coloranți sau conservanți, sunt tolerate foarte bine pe piele și au proprietăți multiple excelente: hidratante, antiinflamatoare, antiiritante, acționând la nivelul pielii, dar și în profunzimea acesteia.

Teritoriul României de azi era notoriu încă din istoria timpurie pentru leacurile băbești. Acestea, doar pe bază de plante, se preparau după diferite metode de extragere a substanțelor active (decoct, macerare la rece, presă pentru extragere ulei, ceaiuri, aplicări directe etc.). De asemenea, clima și solul fertil, precum și diveristatea formelor de relief asigură dezvoltarea a o mulțime de plante de diferite feluri, cum ar fi cătina, gălbenele, rostopasca, arnica și am putea enumera la nesfârșit. Iar toți acești factori pun România pe harta dermato-cosmeticelor cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Din luna iulie, la Ferae Naturae, găsiți și astfel de produse. Acestea sunt preparate de către producători locali, pe bază de plante cultivate în România. Toate produsele dispun de o descriere foarte detaliată a ingredientelor și proprietăților acestora. Vă rugăm să le citiți cu atenție, iar în cazul în care aveți întrebări în funcție de afecțiunile dumneavoastră, vă recomandăm să vă adresați unui medic.

Producător Ferae Naturae: SalinFitoFarm – Maramureș

Gama dermato-cosmetice o găsiți aici:

https://feraenaturae.com/catalog/dermato-cosmetice-47

Articole similare

Leac de Țibuleac
Leac de Țibuleac
Încă din vremuri de demult, teritoriul României de azi era cunoscut pentru leacurile băbești. Acestea, doar pe bază de plante, se preparau după diferite metode de extragere a substanțelor active...
Produsele Ferae Naturae
Produsele Ferae Naturae
Ideea lansării propriei game de produse Ferae Naturae s-a născut din dorința de a veni cu o alternativă naturală pentru terapiile corporale. Timp de mai mult de un an am purtat un dialog activ cu...