Termeni și condiții

Preambul

Acest magazin online este deținut și operat de S.C. FERAE NATURAE S.R.L., înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe langa Tribunalul Brasov sub numărul J8/2546/31.07.2019, Cod Unic de Înregistrare RO41470409, denumită în continuare “vanzatorul”, “noi”, “ale noastre”. Toate serviciile și produsele oferite în magazinul nostru online sunt puse la dispoziție către clienții care accepta toți termenii și condițiile prezentate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, sunteți de acord sa acceptati acesti termeni și condiții. Acești termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza magazinul nostru online. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni si conditii. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu oferit de FERAE NATURAE.

Orice funcții sau servicii noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor și condițiilor prezentate aici. Puteți revedea în orice moment pe această pagină pentru cea mai actuală versiune a termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești termeni și condiții prin publicarea actualizărilor și / sau modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. a sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site -ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.


Articolul 1 – Condiții Generale

Termenii și Condițiile au ca obiect, pe de o parte, informarea oricărui client despre condițiile și modul în care vanzatorul vinde și livrează produsele comandate, iar pe de alta parte, stabilirea drepturilor și obligatiilor partilor în cadrul procesului de vanzare a produselor de către FERAE NATURAE consumatorului (denumit în continuare și “Cumparator”). Aceste condiții se aplica fără restricții sau rezerve, tuturor cumparatorilor de produse comercializate de FERAE NATURAE. Prin urmare, faptul ca un cumparator comanda un produs comercializat în magazinul nostru online presupune acceptarea deplina si integrala a termenilor si conditiilor de vanzare, despre care cumparatorul declara ca a luat cunostinta anterior plasării comenzii.

Termenii și Condițiile se completează cu prevederile cuprinse în Politica de confidențialitate, Politica de utilizare a cookie-urilor, Politica de transport și retururi.


Articolul 2 – Acuratețea și Deplinătatea Informațiilor

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.
Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.


Articolul 3 – Încheierea contractului și comenzile

3.1 Tarife

Prețul de vanzare online a produselor din magazinul nostru online, exprimat în lei (RON), este cel în vigoare în momentul plasării Comenzii de către Cumparator. Prețul de vanzare al produselor poate fi modificat în orice moment, însă în niciun caz prețul nu poate fi modificat ulterior plasării comenzii, în mod unilateral. Aceasta modificare va fi comunicata Cumparatorului inainte de orice Comanda. Preturile se aplica vanzarii la distanta.

Aceste prețuri nu conțin și cheltuielile de expediere, ce vor fi percepute separat, în plus fata de prețul produselor cumparate. Cheltuielile de expediere vor fi indicate înainte de înregistrarea Comenzii de către Cumparator. Diferitele modalități de expediere sunt prevăzute și preluate pe site; acestea pot fi oricand modificate de către FERAE NATURAE. Prețurile includ taxa pe valoare adaugata (TVA) aplicabilă în ziua înregistrării Comenzii. Orice modificare a cotei de TVA se va aplica în mod automat și prețului produselor vandute de FERAE NATURAE.

3.2 Caracteristicile produselor

Cumparatorul poate selecta unul sau mai multe produse dintre diferitele categorii prezentate în magazinul online.
FERAE NATURAE poate modifica în orice moment sortimentele produselor oferite spre vanzare, în special în funcție de constrângerile legate de furnizorii sai, fără a aduce vreo atingere Comenzilor deja înregistrate de Cumparator. Cumparatorul poate, înainte de plasarea Comenzii, sa se informeze de pe site-ul FERAE NATURAE despre caracteristicile esentiale ale produsului (produselor) pe care dorește să-l (sa le) comande. Toate produsele respecta legislația în vigoare în România. Informațiile înscrise pe ambalajele produselor vor fi disponibile cel puțin în limba romana.

3.3 Disponibilitate

Ofertele prezentate de FERAE NATURAE sunt valabile atat timp cat raman afișate în magazinul online, în limita stocurilor disponibile.

3.4 Comanda

Orice Comanda presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor. Din momentul în care Cumparatorul confirma comanda se considera ca acesta a acceptat în cunostinta de cauza conținutul și condițiile Comenzii respective și, în special, Termenii și Condițiile, faptul că respectiva Comanda implica o obligație de plată din partea sa, prețurile, volumele, caracteristicile, cantitatile și termenul de livrare a produselor comercializate și comandate de Cumparator.
După validarea acestei etape, Cumparatorul nu va mai putea anula Comanda decât în temeiul dreptului de renuntare prevăzute de art. 6 de mai jos. Vanzarea va fi definitiva (sub rezerva exercitării de către Cumparator a dreptului său de retragere, în condițiile prevăzute la articolul 6 din Termenii și Condiții).

Comanda va fi confirmată de către FERAE NATURAE prin transmiterea unei informări electronice Cumparatorului.
Un al doilea mesaj electronic va fi transmis Cumparatorului în momentul expedierii Comenzii. În acest moment, FERAE NATURAE va fi îndreptățită să încaseze prețul aferent Comenzii. FERAE NATURAE recomanda Cumparatorului sa pastreze cele doua mesaje electronice pe suport de hartie sau informatic. Cumparatorul este informat despre faptul ca cele doua mesaje electronice vor fi transmise la adresa de mesagerie electronică indicata de Cumparator in momentul inregistrarii sau identificarii sale, anterior plasării Comenzii.

FERAE NATURAE va fi îndreptățită sa încaseze prețul total aferent Comenzii:
- pentru plățile efectuate conform articolului 4.1 de mai jos: imediat după transmiterea mesajului electronic pentru informarea Cumparatorului despre expedierea Comenzii sale;
- pentru plățile efectuate în sistem ramburs: în momentul livrării coletului, FERAE NATURAE având dreptul de a refuza remiterea coletului în situația în care Cumparatorul nu achita prețul produselor comandate.

De aceea, în caz de eroare la menționarea adresei de mesagerie electronică sau de nereceptionare a mesajului electronic pentru confirmarea Comenzii, FERAE NATURAE nu va putea fi trasa la răspundere. În acest caz, vanzarea va fi considerată definitiva, cu excepția cazurilor de anulare a Comenzii de către FERAE NATURAE, în special pentru indisponibilitatea produselor în condițiile arătate mai sus. Cu toate acestea, Cumparatorul va putea să-și exercite dreptul de retragere, în condițiile prevăzute la articolul 6 din Termenii și Condiții.

FERAE NATURAE își rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricărei Comenzi și/sau livrari, indiferent de natura sau etapa executării sale, în caz de neplata sau plata parțială a oricăror sume datorate de Cumparator, în caz de incident de plata sau de fraudă ori tentativă de fraudă în legătură cu utilizarea magazinului online, inclusiv cu ocazia unor Comenzi anterioare.


Articolul 4 – Plata

4.1 Instrumente de plata

În momentul înregistrării Comenzii, Cumparatorul garantează FERAE NATURAE ca dispune de autorizatiile necesare pentru utilizarea instrumentului de plata ales pentru Comanda sa.

4.1.1 Carduri bancare

Cardurile bancare acceptate în magazinul online FERAE NATURAE sunt următoarele: Visa și Mastercard, inclusiv Maestro sau Visa Electron. Plata cu cardul se realizeaza prin operatorul de plati online NETOPIA mobilPay (www.mobilpay.ro).

4.1.2 Ramburs (numerar la curier)

Această modalitate de plata presupune achitarea comenzii în momentul livrării coletului, eliberarea chitanței făcându-se de firma de curierat.

4.2 Modalitatile de plata

În funcție de modalitatea de plata aleasa, plata trebuie efectuată în momentul plasării Comenzii online de către Cumparator în cazul plăților prin card bancar, respectiv în momentul livrării coletului în cazul plății ramburs.

În caz de dificultate cu ocazia efectuarii platii, Cumparatorul va putea apela la instituția bancară emitenta a cardului bancar.

Toate Comenzile sunt platibile în lei (RON), cu toate taxele și contribuțiile obligatorii incluse.

La latitudinea FERAE NATURAE, se vor putea aplica de drept penalitati de intarziere, egale cu rata dobânzii legale, sumelor neachitate la data expirării unui termen de zece zile de la data Comenzii sau de la data notificării respingerii plății bancare.
În plus, FERAE NATURAE își rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricărei Comenzi și/sau livrari, indiferent de natura sau etapa executării sale, în caz de neplata sau plata parțială a oricăror sume datorate de Cumparator, în caz de incident de plata sau de fraudă ori tentativă de fraudă în legătură cu utilizarea magazinului online, inclusiv cu ocazia unor Comenzi anterioare.

4.3 Securitatea operațiunilor de plată

În cadrul luptei împotriva infracțiunilor săvârșite pe Internet, informațiile referitoare la Comanda Cumparatorului vor putea fi transmise oricărui terț abilitat prin lege sau desemnat de FERAE NATURAE, numai în scopul verificării identității Cumparatorului, a validității Comenzii, a modalitatii de plata utilizate și a livrării avute în vedere. Urmare a acestui control, FERAE NATURAE va avea dreptul de a solicita fotocopia cărții de identitate a Cumparatorului și/sau orice informatie despre identitatea Cumparatorului. Orice Cumparator are dreptul de acces, rectificare și ștergere a datelor cu caracter personal care îl privesc și care sunt prelucrate de FERAE NATURAE, în condițiile prevăzute în documentele „Politica de confidențialitate” și „Politica de utilizare a cookie-urilor”.


Articolul 5 – Livrarea și recepționarea

5.1 Reguli generale

Produsele comandate de Cumparator vor fi livrate la adresa indicata de Cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva Comanda („Adresa de livrare”).
Facturile de achizitie sunt transmise prin mesaj electronic la adresa de mesagerie electronică indicata de Cumparator in momentul înregistrării sale în magazinul online sau în format hartie, împreuna cu Comanda.

5.2 Caracteristicile modalitatilor de livrare ale Site-ului

Livrarea comenzilor se face prin DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A., in continuare « DPD ».
In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul DPD Cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre FERAE NATURAE si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate.

Insasi livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului facand dovada acestui fapt.

Prin agrearea Termenilor si Conditiilor, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia.

Costul livrarii este de 15 (cincisprezece) lei pentru comenzi de pana la 200 (doua sute) lei. In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 200 (doua sute) lei, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita.

5.3 Anomalie, avarie, colet deteriorat

Cumparatorul sau destinatarul Comenzii este rugat sa verifice starea aparentă a coletului și a produselor în momentul efectuării livrării.

În caz de anomalie cu privire la colet (colet deteriorat, colet deschis, urme de lichid, etc) sau la produsul (produsele) comandat(e) (produs(e) lipsa, produs(e) deteriorat(e), Cumparatorul sau destinatarul Comenzii va trebui să facă cunoscut în mod obligatoriu acest fapt în momentul livrării către reprezentantul presupusului DPD. Nerespectarea procedurii adecvate exclude posibilitatea oricărei reclamații împotriva transportatorului și a FERAE NATURAE. În special, Cumparatorul nu va putea pretinde nicio rambursare a vreunei sume. Cumparatorul sau destinatarul Comenzii nu va putea nici sa pretindă FERAE NATURAE sa livreze din nou produsele comandate.

5.4 Termenele de livrare

În cazul livrării prin DPD, se va încerca o livrare a produselor cumpărate într -un termen de aproximativ 3-5 zile lucrătoare de la încheierea contractului de vânzare - cumpărare . În cazuri temeinic justificate, termenul de livrare poate fi de maximum 30 (treizeci) de zile de la încheierea contractului. Termenele de livrare încep să curgă de la dată încheierii contractului de vânzare , mai exact a transmiterii mesajului electronic pentru confirmarea Comenzii.


Articolul 6 – Drepturile și termenele de retragere

6.1 Dreptul si termenul legal de retragere

6.1.1 Termenul exercitării dreptului legal de retragere

În conformitate cu articolul 9 (1) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispoziție un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicată de Cumparator, intra în posesia fizica a produselor, pentru a-și exercita dreptul legal de retragere, fără a fi obligat să-și motiveze decizia.

6.1.2 Modalitățile de exercitare a dreptului legal de retragere

Cumparatorul sau, după caz, destinatarul Comenzii, pentru a-și exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres FERAE NATURAE cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

6.1.3 Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

În conformitate cu articolul 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se referă la:
- furnizarea de bunuri care au fost desigilate după livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protectie a sanatatii;
- furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul său legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre FERAE NATURAE ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele de ingrijire corporala, de machiaj, etc).

6.1.4 Consecințele exercitării dreptului legal de retragere

În situația în care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care își exercita dreptul de retragere în condițiile prevăzute de prezentul articol cu privire la termenele și modalitățile de returnare a produselor, va putea obține rambursarea contravalorii produselor returnate, precum și cheltuielile de expediere aferente Comenzii. Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care își exercita dreptul legal de retragere în condițiile prevăzute de prezentul articol cu privire la termenele și modalitățile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate către FERAE NATURAE cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu excepția costurilor livrării, fără întârzieri nejustificate, și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care FERAE NATURAE este corespunzător notificată cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract. În temeiul art. 13 (2) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, Consumatorul înțelege si isi da în mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens în care se obliga sa furnizeze FERAE NATURAE datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. În orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. FERAE NATURAE are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primește înapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre FERAE NATURAE.. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si funcționarii produselor.

6.1.5 Cheltuieli

În conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanța de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate și Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de FERAE NATURAE.

6.2 Modalitățile de exercitare a dreptului legal de retragere și a dreptului contractual de retragere

6.2.1 Dispoziții generale aplicabile returului produselor

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate către FERAE NATURAE într-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse în stare perfectă împreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai târziu, după caz, în termen de 14 (paisprezece) zile respectiv 30 (treizeci) de zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra în posesia fizica a produselor.

Retururile de produse trimise după expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

În plus, produsele vor fi însoțite de numărul de Comanda, menționat fie pe Bonul de Retur, transmis împreuna cu produsele livrate, semnat de Cumparator sau destinatarul Comenzii, fie pe orice alt document. Cumparatorul si destinatarul Comenzii, dacă acesta diferă de Cumparator, sunt informați despre faptul ca utilizarea Bonului de Retur facilitează prelucrarea returului de către FERAE NATURAE. Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, dacă acesta diferă de Cumparator, este așadar rugat sa utilizeze Bonul de Retur.
În situația în care Cumparatorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care îi permitea, în anumite condiții, sa achiziționeze unul sau mai multe produse oferite în schimbul Comenzii sale sau sa beneficieze fără cost suplimentar de diferite eșantioane promoționale, se va considera ca prin exercitarea dreptului său de retragere acesta din urmă nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele eșantioane. Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care dorește sa il/le returneze doar împreuna cu eșantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta în schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel incat FERAE NATURAE să poată da curs cererii sale de retragere.

Cumparatorul va fi răspunzător pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și, după caz, a funcționarii produselor.

6.2.2 Returnarea coletului prin curier

În plus fata de condițiile prevăzute la articolul 6.2.1 din Termenii și Condițiile de Vanzare, Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, care dorește să-și exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnand produsul prin curier/colet, trebuie sa urmeze instrucțiunile următoare:
- este obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului (produselor) respectiv(e);
- trimiterea coletului cu confirmare de primire la următoarea adresa: Sacele – Str. Bulnoc 68A. Sc.A, Ap.8, Jud. Brasov, destinatar SC FERAE NATURAE SRL.

FERAE NATURAE nu accepta coletele adresate necorespunzator, la oricare alt punct de lucru sau adresa, chiar dacă aparține FERAE NATURAE.

Atunci cand Cumparatorul/destinatarul Comenzii nu demonstrează ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt în sarcina Cumparatorului sau a destinatarului Comenzii.


Articolul 7 – Garanții

7.1 Garanțiile legale

Produsele vândute sunt acoperite de o garanție acordată de producător sau de furnizor.


Articolul 8 - Responsabilitatea Clientului privind plasarea conținutului individual pe site

Prin postarea recenziilor pe site-ul magazinului online, Clientul distribuie voluntar conținut. Vânzătorul nu oferă răspuns publicațiilor postate de clienți, deoarece această responsabilitate nu este inclusă în activitatea sa.

Vânzătorul nu este responsabil de conținutul plasat de către clienți, sesizând încălcările acestora.

Este interzis ca Clientul să posteze pe site-ul magazinului online un conținut care ar putea:

a) să fie plasat cu scopul de a încălca drepturile personale ale altor consumatori;

b) să încalce drepturile legate de protecție, proprietate industrială, secretul comercial sau obligațiile de confidențialitate;

c) să utilizeze un limbaj necenzurat și ofensiv față de alți consumatori;

d) să se opună intereselor Vânzătorului.

Clientul este obligat să utilizeze Magazinul în conformitate cu legea aplicabilă, dispozițiile prezentului Regulament, în special să nu furnizeze conținuturi ilegale, să încalce normele sociale general acceptate sau să cauzeze întreruperea activității sau supraîncărcarea sistemelor IC pe site-ul Web al Magazinului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica sau elimina conținutul postat de către clienți, în caz că acesta poate constitui o încălcare a regulamentului sau a legii aplicabile.

În cazul în care Clientul sau o altă entitate stabilește că conținutul publicat pe site-ul magazinului nu respectă drepturile sale personale, morale, fiind în opoziție cu regulamentul, poate raporta vânzătorului o eventuală încălcare.

Vânzătorul rezolvă eventualele încălcări, luând măsuri imediate pentru a elimina conținutul ofensator sau nepotrivit.


Articolul 9 - Încetarea contractului

Atât Clientul, cât și Vânzătorul pot rezilia contractul de prestare a serviciilor electronice în orice moment și fără motivare, sub rezerva păstrării drepturilor dobândite de cealaltă parte înainte de încetarea contractului menționat mai sus.

Clientul care a efectuat înregistrarea reziliază contractul de prestare a serviciilor electronice prin trimiterea către Vânzător a unei declarații de intenție corespunzătoare, folosind orice mijloc de comunicare la distanță.

Vânzătorul întrerupe contractul de prestare a serviciilor electronice prin expedierea unei declarații de intenție către adresa de e-mail introdusă de către Client în timpul înregistrării.