Ferae Naturae - A fost odată ...

Când eram copil, pentru că nu avem asemenea varietate la dispoziție precum în zilele noastre, trebuia să inventăm diferite jocuri ca să ne distrăm. Unul dintre ele era să întind o masă mare cu diverse hârtii și hârtiuțe și să mă joc de-a vândut săpun.

30 de ani mai târziu, chiar asta se întâmplă. Pe o masă mai mare decât a mea de pe vremuri se întind hârtii și hârtiuțe, avize și notițe, pe o margine stau produsele care trebuie trimise la testat, iar eu zâmbesc că acum chiar vând ... săpun. În realitate. Săpun și multe alte produse, care, nu doar că îmi plac mie, dar au fost evaluate pozitiv de către clienți.

Cred că ați citit cu toții povestea Ferae Naturae, de unde a pornit ideea. Și chiar nu a fost o manevră de marketing, eram absolut la capătul răbdării că nu îmi găseam apa micelară la un preț decent. Între timp, acea apă micelară este cel mai bine vândut produs al nostru. Iar noi, în continuare, cercetăm, testăm și listăm produse care mai de care mai naturale și la prețuri foarte accesibile.

Nu o să vă spun mai multe despre Ferae Naturae și magazin. Găsiți povestea noastră aici

Produsele le puteți vedea și cumpăra aici.

Eu doar voiam să vă spun că Ferae Naturae nu este doar un magazin online, ci un proiect foarte vast, pe care o să-l cunoașteți pe parcursul dezvoltării sale, fiind construit cu extraordinar de mare drag și voie bună. Pentru că altfel nu l-am fi început. Și puteți vedea asta din fiecare descriere de produs, postare online sau evenimente la care participăm.

Mulțumim pentru încredere și pentru că ne sunteți alături în această călătorie de reîntoarcere la natura sălbatică!