Despre noi

Povestea noastra

Ferae Naturae ("Natura Sălbatică") este o companie înființată din ideea de a crea o platformă online unică pentru prezentarea și distribuirea cosmeticelor produse în estul și sudul Europei.

Ingredientele, de la trandafirii și lavanda din Bulgaria sau uleiul de măsline din Grecia și până la gălbenelele și cătina din România, sunt recunoscute în lumea întreagă datorită proprietăților benefice pentru întreținerea corpului și a oricărui tip de ten. Zonele unde se află marii sau micii producători sunt certificate ecologic pentru recoltele de plante sau sunt acreditate oficial pentru producția de cosmetice conform normelor Uniunii Europene.

Mari producători cu istoric în prelucrarea cât mai naturală a plantelor au fost de acord să ni se alăture. Și nu am exclus nici mici producători locali, din aceleași zone, care deși nu cultivă anumite plante din componența produselor, le atestă proveniența în cadrul prelucrării manuale.

Ideea Ferae Naturae este să oferim pe piața europeană cât mai multe produse de acest fel. Și nu doar să găsiți o gamă diversificată în același magazin online, ci și să fie accesibile tuturor în orice loc v-ați afla.

Haideți să scriem împreună povestea reîntoarcerii la natura sălbatică!

Principiile Ferae Naturae - Disclaimer

Produsele cosmetice prezentate sunt cât mai naturale, în măsura deciziei producătorului, pe care o respectăm. Vă rugăm să citiți cu atenție ingredientele pentru fiecare produs în parte înainte de a comanda.

Rugăm fiecare client să respecte instrucțiunile de utilizare ale fiecărui produs. Acestea sunt foarte importante, mai ales deoarce unele produse, prin componența lor, sunt perisabile. Orice utilizare sau depozitare necorespunzătoare poate duce la o deterioare a produsului.

Părerile clienților sunt foarte importante pentru noi, de aceea orice comentariu la adresa expedierii, a unui producător, produs sau ingredient este bine-venit. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Calitatea produselor este garantată de către producătorul acestora. Orice sugestie cu referire la textură, ingrediente, rezultate sau îmbunătățiri va fi transmisă direct producătorilor.

Ferae Naturae, în calitate de magazin online, se obligă să utilizeze pentru prezentarea și împachetarea produselor materiale reciclabile, cât mai prietenoase cu natura.

Contact

S.C. FERAE NATURAE S.R.L.
CUI: RO41470409
IBAN: RO04INGB0000999909389566
Banca: INGB Centrala
Adresa: Str. Bulnoc Nr. 68A, Sacele, Jud. Brasov, Romania
E-mail: contact[at]feraenaturae.com