#organic

Uleiul de lavandă
Uleiul de lavandă
Lavandula Angustifolia Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de lavandă Proprietăți și utilizare: Uleiul de lavandă cu grad ridicat de calitate se obține prin...
Produse Dermato-Cosmetice
Produse Dermato-Cosmetice
Conceptul Dermato-Cosmetice a fost dezvoltat în 1965 de către Pierre Fabre, care propunea prepararea de produse naturale pentru diferite tipuri de patologii și nevoi specifice ale pielii. Acestea...
Povestea trandafirului
Povestea trandafirului
Trandafirii. Inconfundabila splendoare din grădini și parcuri sau în sălbăticia dealurilor. Varietatea culorilor și întreținerea ușoară au făcut ca această plantă să fie una dintre cele mai cultivate...