#feraenaturae

Iasomia: Proprietăți și beneficii
Iasomia: Proprietăți și beneficii
Denumire: Jasminum Officinale, familia Oleaceae Originară din Himalaya, iasomia a fost aclimatizată în Spania în secolul al XVI-lea de către mauri. A avut nevoie de un secol pentru a cuceri...
Coada șoricelului: Proprietăți și beneficii
Coada șoricelului: Proprietăți și beneficii
Denumire: Achillea Millefolium, familia Asteraceae Coada șoricelului este o planta originară din Euroasia, cu o adaptabilitate extraordinară, astfel încât s-a răspândit în toată lumea. Nu este...
Produsele Ferae Naturae
Produsele Ferae Naturae
Ideea lansării propriei game de produse Ferae Naturae s-a născut din dorința de a veni cu o alternativă naturală pentru terapiile corporale. Timp de mai mult de un an am purtat un dialog activ cu...
Leac de Țibuleac
Leac de Țibuleac
Încă din vremuri de demult, teritoriul României de azi era cunoscut pentru leacurile băbești. Acestea, doar pe bază de plante, se preparau după diferite metode de extragere a substanțelor active...
Cosmeticele în frigider?
Cosmeticele în frigider?
De foarte multe ori ne întreabă clientele cum să păstreze cel mai bine produsele cosmetice. Iar noi le răspundem: În frigider. Da, citiți bine. În FRIGIDER. Iar apoi, urmează explicațiile în funcție...
Golden Snail - Bulgaria
Golden Snail - Bulgaria
Când am descoperit produsele GoldenSnail nu doar ne-a frapat combinația ingredientelor, de la extractul de melc până la uleiul de cactus sau din sâmburi de zmeură, ci și povestea acestui proiect în...
Uleiul din sâmburi de struguri
Uleiul din sâmburi de struguri
Vitis Vinifera Seed Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei din sâmburi de struguri Proprietăți și utilizare: Uleiul din sâmburi de struguri este obținut din diferite soiuri...
Extractul de Melc
Extractul de Melc
Helix Aspersa este cea mai răspândită specie de melc din lume, fiind cunoscută sub denumirea uzuală de melc de grădină. Exact, dacă vă amintiți de celebrul melc-codobelc cântat în copilărie, despre...
Uleiul de lavandă
Uleiul de lavandă
Lavandula Angustifolia Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de lavandă Proprietăți și utilizare: Uleiul de lavandă cu grad ridicat de calitate se obține prin...
Povestea lavandei
Povestea lavandei
Cine nu s-a pierdut într-un câmp de lavandă și nu i-a inspirat parfumul nu va înțelege puterea naturii de a-și concentra minunea într-o singură petală de floare mov. Lavanda este atestată în...
Glicerina
Glicerina
Glicerol – Ingredient cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Glicerină Proprietăți și utilizare: Glicerina a fost descoperită în anul 1780 de către C.W.Scheele, un farmacist și biochimist din...
Produse Dermato-Cosmetice
Produse Dermato-Cosmetice
Conceptul Dermato-Cosmetice a fost dezvoltat în 1965 de către Pierre Fabre, care propunea prepararea de produse naturale pentru diferite tipuri de patologii și nevoi specifice ale pielii. Acestea...
Uleiul de Trandafiri
Uleiul de Trandafiri
Rosa Damascena Flower Oil – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Ulei esențial de trandafiri Proprietăți și utilizare: Uleiul de trandafiri este unul dintre cele mai prețioase...
Povestea trandafirului
Povestea trandafirului
Trandafirii. Inconfundabila splendoare din grădini și parcuri sau în sălbăticia dealurilor. Varietatea culorilor și întreținerea ușoară au făcut ca această plantă să fie una dintre cele mai cultivate...
Extractul de liliac
Extractul de liliac
Syringa Vulgaris L. Extract – Ingredient Cosmetic (INCI) Denumire uzuală: Extract de liliac Proprietăți și utilizare: Liliacul este apreciat ca arbust decorativ pentru florile sale și...