Voucher Cadou Ferae Naturae

Voucher Cadou Ferae Naturae

Întotdeauna ne gândim la clienții noștri, la ceea ce și-ar dori să găsească în magazinul nostru online și la cât de mult le plac și le fac bine produsele noastre. Evident, solicităm și așteptăm feedback din partea lor, pe care, în limita posibilităților, îl și implementăm.

Așa s-a născut și ideea de a emite voucherele cu reducere inclusă, care pot fi achiziționate pentru a fi făcute cadou sau pentru a fi utilizate ulterior.

Puteți comanda Voucherul Cadou 200 sau Voucherul Cadou 300 și primiți un cod unic, personalizat, care se va utiliza pentru o viitoare comandă de produse. Voucherul cu codul aferent este expediat la adresa menționată de voi în plic, sub formă de cadou alături de testere de produse, sau pe E-mail, la cererea voastră expresă, care se poate nota în rubrica Notă Comandă în momentul achiziționării acestuia.

Orice voucher cadou poate fi utilizat de către persoana care îl comandă sau poate fi făcut cadou. Codul emis este unic și se poate folosi o singură dată, cu valoarea minimă aferentă pentru comandă.

Reduceri:

Voucherul Cadou 200: Preț de achiziție 200 Lei și oferă posibilitatea de a comanda produse de minim 220 Lei din shopul Ferae Naturae (10% reducere).

Voucherul Cadou 300: Preț de achiziție 300 Lei și oferă posibilitatea de a comanda produse de minim 350 Lei din shopul Ferae Naturae (16,7% reducere).

Valabilitate:

1 an calendaristic de la data emiterii.

Mod de utilizare:

După ce ați primit voucherul cu codul unic, procedați în felul următor:

Puneți în coșul de cumpărături produsele dorite cu valoare totală de minim 220 Lei sau 350 Lei, în funcție de tipul de voucher cadou pe care doriți să-l folosiți.

Introduceți codul de pe voucher la rubrica Adaugă Cupon.

Dacă produsele depăsesc valoarea de 220 Lei sau 350 Lei, achitați diferența prin una dintre cele trei metode de plată stipulate în Continuarea comenzii.

Mențiuni:

Modul de achiziție și utilizare al Voucherului Cadou 200 și Voucherului Cadou 300 se supune Termenilor și Condițiilor stipulate pe site-ul www.feraenaturae.com.

 

Voucherele cadou Ferae Naturae se pot găsi aici:

https://feraenaturae.com/catalog/ferae-naturae-52

Vă dorim răsfăț deosebit alături de Ferae Naturae!