Un săpun, o carte

Un săpun, o carte

După cum știați deja, Ferae Naturae s-a născut din pasiunea pentru natură și produsele cosmetice naturale, care ne păstrează corpul cât mai tânăr pentru o perioadă îndelungată de timp.

Dar tinerețea fără bătrânețe nu se obține fără un echilibru corect între minte și corp. Iar, după ce am reușit lansarea platformei online pentru prezentarea cosmeticelor cât mai naturale, produse în sudul și estul Europei, și după ce ne-am lansat propria gamă de cosmetice pe bază de uleiuri și extracte din plante, ne-am gândit să ne ocupăm și de minte și suflet.

Sigur vă amintiți de prietenii noștri de la Editura Hyperliteratura. Aceasta este o editură autohtonă care promovează autorii români (unde grija pentru autori este cap de listă), nu doar schimbând metoda de publicare și promovare a cărților pe piața din țara noastră, ci implicând activ cititorii, într-un mod responsabil.

De aceea, o parte din profitul nostru este redirecționat către campaniile de precomenzi, înainte de publicarea efectivă a cărților. Astfel susținem autorul (nici nu vă imaginați cât de mult contează pentru un scriitor din România de astăzi un asemenea gest) și suntem activi în campania de promovare premergătoare publicării, precum și după aceasta.

Poate vi se pare ciudat că un brand de cosmetice se implică atât de activ în susținerea unor asemenea proiecte culturale. Dar acesta este modul nostru de a dărui înapoi comunității sprijinul pe care îl primim și noi de la ea, tocmai la început de drum.

Să țineți minte, vă rugăm, că atunci când vă comandați un săpun sau o cremă – terapii naturale pentru corp – din magazinul nostru, nu o faceți doar pentru voi.

Ci, prin acest simplu gest, susțineți un autor român, o editură din România, promovați cultura și educația, de care are atâta nevoie țara noastră.

Aici puteți găsi cărțile la care Ferae Naturae și-a adus contribuția datorită vouă:


Octavian Soviany – Micul Saturnian (Seria Lelian, Cartea 1)


Octavian Soviany – Îmbarcarea către Cythera (Seria Lelian, Cartea 2)

 

Ralu-Ana Avram (Debut) – Prima dragoste a lui Fabien Bonnaire


Oana David (Debut) – Între două fronturi

Andrei Ruse – Zaraza


Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă recomandăm să ne urmăriți online pentru a vedea ce mai pregătim. Sigur nu ne vom opri aici.

Nu uitați: un săpun, o carte. Un mic pas spre o lume mai naturală și mai educată. Ferae Naturae: www.feraenaturae.com 

https://www.facebook.com/Ferae-Naturae-112160136913810

https://www.instagram.com/naturaeferae/


Editura Hyperliteratura: www.hyperliteratura.ro

https://www.facebook.com/hyperliteratura/ 

https://www.instagram.com/hyperliteratura/

Taguri: