Rucsacul Colorat

Rucsacul Colorat

La Ferae Naturae, vara este plină de culori. La propriu. Deoarece, alături de prietena noastră, ne-am gândit să vă înveselim.

Anda, pe care o puteți găsi la AC Crochette, ne-a uimit de la începutul anului cu talentul extraordinar în ale croșetatului: de la păturici și botoșei, până la jucării și mărțișoare. Iar noi știm că fiecare firicel de material este împletit la locul lui cu mare drag. Deoarece prietena noastră debordează de o energie pozitivă cum rar întâlnești.

Așa că, tocmai au ajuns la noi minunatele rucsacuri, croșetate din melană, foarte practice și ușor de întreținut. Aceastea sunt căptușite cu pânză și sunt de diferite modele și culori. Se pot pune pe spate sau pe umăr, având bretele foarte lejere. Sistemele de închidere sunt cu șnur sau nasturi și capac.

Ca unul să fie al tău, nu trebuie decât să comanzi produse din magazinul Ferae Naturae în valoare de 250 lei. Primești rucsacul cadou în valoare de 80 de lei, plus transport gratuit.

De asemenea, vă recomandăm să o susținem în continuare pe Anda cu un Like / Follow. Cine știe cu ce minuni ne mai surprinde pe viitor.      

Taguri: