Proiect caritabil - Împreună pentru micuțul Noel

Proiect caritabil - Împreună pentru micuțul Noel

Noi credem în povești și în natura vindecătoare. Și, deși nu există o lume perfectă, încercăm cu pași mici să contribuim la construirea ei.

Fiind impresionați de povestea micuțului Noel și de mobilizarea incredibilă din jurul acestei familii, am decis să îi fim și noi alături.

Noel, un bebeluș de doar câteva luni, suferă de amiotrofie spinală musculară – pe scurt, SMA-1, cu puține șanse de vindecare. Există un medicament minune, dar care costă extraordinar de mult. Așa s-a înființat Asociația pentru Micuțul Noel, care nu doar strânge fondurile necesare, ci și sprijină alte familii aflate în aceeași situație.

Povestea lui Noel și a Asociației o găsiți aici.

https://noelsma1.ro/

Voluntarii pentru această cauză organizează diferite evenimente caritabile, printre care și licitații pentru diferite obiecte donate. Dacă doriți să ajutați astfel, vă rugăm să îi contactați pe voluntari la această pagină de Facebook.

https://www.facebook.com/groups/749355595491433/   

 

De asemenea, câteva produse cosmetice oferite de Ferae Naturae pot fi licitate în cadrul evenimentului din 4 aprilie, organizat la Queen Mary Restaurant & Ballroom din Oradea.

Detalii despre eveniment, găsiți aici:

https://www.facebook.com/events/641836523243000/?active_tab=discussion

 

Pe această cale, dorim să vă reamintim vouă, clienților noștri, că fiecare dintre voi a contribuit la această faptă bună. Și nu ne vom opri aici. Mulțumim cu foarte mare drag!  

 

Taguri: