Carte cadou: Prima dragoste a lui Fabien Bonnaire - Ralu-Ana Avram

Carte cadou: Prima dragoste a lui Fabien Bonnaire - Ralu-Ana Avram

Prima dragoste a lui Fabien Bonnaire de Ralu-Ana Avram are un farmec aparte dat nu doar de intrigă, ci și de istoria publicării sale. Manuscrisul ajunsese la editură, dar a fost descoperit abia după câteva luni. Iar când am decis să susținem publicarea acestuia, nu citisem decât o scurtă descriere.

Fabien este un copil atipic, care preferă să citească și să scrie, în timpul în care alții de vârsta lui încă se joacă. În vara lui 1919, când împlinește nouă ani, începe deja să viseze la ziua când va deveni un bărbat și va desluși toate tainele vieții. Tot atunci se îndrăgostește de una dintre slujnicele familiei sale, pe care tatăl său, plictisit de căsnicia în care se află, vrea s-o posede. Iar când mama sa, singura care îl iubește cu adevărat și îl înțelege, este atrasă de proaspătul iubit al surorii sale, lucrurile par să ia întorsături neașteptate în familia Bonnaire. O poveste din înalta clasă a Provence-ului începutului de secol XX, în care ipocrizia, falsitatea și aspirațiile mărunte produc un spectacol grotesc al caracterelor umane.

Ralu-Ana Avram trăiește într-o ușoară izolare față de realitatea cotidiană, nu are o adresă de e-mail, dedicându-se încă din adolescență scrisului (numai de mână) și cititului, dând viață unor cărți de-a dreptul magice, prin limbajul și personajele lor. (Sursa: https://hyperliteratura.ro/produs/fabien-bonnaire/)

Suntem tare mândri că am susținut încă un proiect cultural alături de Hyperliteratura. Am reușit acest lucru datorită clienților noștri, care prin comenzile lor au asigurat fonduri pentru proiectele Ferae Naturae.

Și, deoarece vrem să vă bucurați și voi de realizările noastre, vă oferim pentru orice comandă de peste 130 lei din magazinul nostru online cartea Prima dragoste a lui Fabien Bonnaire, în valoare de 31,50 lei. 

Atenție: această campanie se desfășoară conform stocului disponibil,  iar livrarea se va face în ordinea comenzilor.

Dacă doriți detalii despre campanie, carte sau editură, vă rugăm să ne contactați.

Taguri: