Carte cadou: Micul Saturnian - Octavian Soviany

Carte cadou: Micul Saturnian - Octavian Soviany

Vă povestisem deja că Ferae Naturae este un concept vast și, pe lângă prezentarea și distribuirea cosmeticelor cât mai naturale, dorim să ne implicăm în proiecte de promovare culturală și socială.

De aceea, după ce am deschis magazinul online, am decis să ne alăturăm prietenilor de la Hyperliteratura în promovarea și publicarea cărții Micul Saturnian de Octavian Soviany.

Hyperliteratura este o editură autohtonă care promovează autori români, nu doar schimbând metoda de publicare și promovare a cărților pe piața din țara noastră, ci implicând activ cititorii, într-un mod responsabil.

Micul Saturnian este primul volum din seria Lelian (1/4), un roman biografic apocrif despre viața unuia dintre cei mai provocatori scriitori ai lumii, Paul Verlaine, cu un destin zguduitor, care va rămâne adânc încrustat în conștiinţa cititorului. O nouă carte marca Octavian Soviany, unul dintre cei mai apreciați scriitori contemporani, autorul best-seller-urilor Viața lui Kostas Venetis sau Casa din Strada Sirenelor. [Sursa: https://hyperliteratura.ro/produs/micul-saturnian/]

 

Și, cum ne dorim ca tot ceea ce facem să fie valoare adăugată pentru cei care ne susțin, vă oferim pentru orice comandă de peste 250 lei din magazinul nostru online cartea Micul Saturnian cu autograf, în valoare de 39,90 lei. 

Atenție: această campania se desfășoară conform stocului disponibil,  iar livrarea se va face în ordinea comenzilor.

Dacă doriți detalii despre această campanie, carte sau editură, vă rugăm să ne contactați.

Spor la cumpărături și la citit!

Taguri: