Wooden Spoon - Bulgaria

Wooden Spoon - Bulgaria

Vă anunțăm cu mare drag noul nostru parteneriat încheiat cu Wooden Spoon, una dintre cele mai bune branduri de cosmetice din Bulgaria. Metodele de producție ale cosmeticelor, grija pentru natură, precum și implicările în proiecte sociale, corespund principiilor Ferae Naturae, pe care le cunoașteți deja.

Wooden Spoon combină uleiurile organice brute și neprocesate cu extracte prețioase din plante, care nu numai că îmbunătățesc starea generală a corpului și a feței, dar ajută eficient la menținerea pielii sănătoase, întinerite și irezistibil de fine.

Wooden Spoon aplică tehnologii non-invazive în cadrul producției pentru protecția maximă a calităților naturale ale ingredientelor.

Formule eficiente: Ingredientele simple, obținute în mod corespunzător, fără tratament termic sau chimic, sunt mult mai eficiente.

Producție non-invazivă: Tehnologie non-invazivă pentru a păstra beneficiile naturale ale ingredientelor.

Cele mai bune ingrediente: Ingredient pure și organice, cu efect dovedit asupra pielii. Produsele nu conțin substanțe chimice sau de sinteză.

DA: 100% naturale, 100% unturi și uleiuri organice, uleiuri esențiale organice, extracte organice din plante, producție non-invazivă.

NU: Fără silicon, PEG, OMG, coloranți, conservanți pentru apă, ingrediente sintetice.

Natura pe primul loc: Compania produce zero deșeuri. Toate produsele adiacente sau materialele neutilizate sunt reciclate. Consumul de apă este menținut la nivel minim. Nu se utilizează substanțe chimice în cadrul procesului de producție.

Responsabilitate socială: Evenimente aproape de natură pentru copiii din familii defavorizate.

Educație și inovare: Provocări profesionale pentru studenții absolvenți ai unei discipline în domeniul cosmetic, încurajarea obținerii formulelor sănătoase și inovării în domeniu.

Certificări:

 

    

[Sursa: https://woodenspoon.eu/]


18 septembrie 2020:

Pentru prima dată în istorie, o companie de cosmetice din Bulgaria este prezentată într-o carte despre familia regală. Baby Sussex (Robert Jobson - SJH Group) descrie povestea lui Harry și a lui Meghan, precum și a băiețelului lor Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Iar aceștia folosesc și recomandă produsele organice WoodenSpoon. 

Povestea despre acest eveniment special pentru colaboratorii noștri o puteți citi aici:

https://woodenspoon.eu/baby-sussex/ 


Pentru descrierea produselor Wooden Spoon și comenzi intrați aici: 

https://feraenaturae.com/catalog?q=wooden

Taguri: