Golden Snail - Bulgaria

Când am descoperit produsele GoldenSnail nu doar ne-a frapat combinația ingredientelor, de la extractul de melc până la uleiul de cactus sau din sâmburi de zmeură, ci și povestea acestui proiect în sine.

GoldenSnail a fost înființată în 2011 de către domnul Dr. Aleksandar Dolashki, membru emerit al mai multor echipe de cercetare în biochimie din cadrul Academiei de Științe din Bulgaria și Universității Tübingen din Germania. Rezultatele obținute după foarte mulți ani de cercetare în instituțiile prestigioase din vestul Europei au contribuit la dezvoltarea produselor pe bază de ingrediente naturale, care combină extractul de melc Helix Aspersa de puritate calitativă foarte mare cu extracte din diferite specii de plante.

Aceste produse ajută la regenerarea mai rapidă a țesuturilor, la suprimarea proceselor inflamatorii și la întărirea sistemului imunitar al corpului. Produsele nu conțin parabeni, silicon sau coloranți artificiali, tocmai pentru a evita iritațiile. Sunt potrivite pentru fiecare tip de piele și orice vârstă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Proprietățile unice ale produselor se datorează extractului obținut din secreția melcului de grădină Helix Aspersa, care conține componente extrem de importante și benefice, precum colagen, elastină, alantoină, glicozaminoglicani, proteoglicani, acid glicolic, vitaminele A, C, E, D – pantenol, precum și peptide și glicopeptide cu efect antibacterian. Structura și conținutul de colagen și elastină sunt foarte apropiate de cele ale corpului uman, ceea ce facilitează procesele de recuperare și regenerare a pielii. Extractul de melc protejează pielea și previne îmbătrânirea timpurie a acesteia din cauza efectelor adverse ale mediului înconjurător.

Cosmeticele GoldenSnail conțin pe lângă concentrația foarte mare de extract de melc diferite uleiuri, cum sunt cel de cactus, uleiul din sâmburi de zmeură, uleiul de măceșe, ulei de ricin sau salvie etc., și diferite extracte din plante și fructe, precum untul de shea, untul de cocos, extractul de roiniță, arnică sau din coji de portocale și ananas.

Produsele GoldenSnail de o calitate deosebită au atras după sine o mulțime de certificări și premii, care demonstrează și totodată felicită muncă imensă din spatele acestui proiect. Lista lor este foarte lungă, de aceea vom enumera aici doar câteva:

- Premiul acordat pentru compania cu cea mai mare investiție în activități de cercetare științifică (Ministerul pentru Economie – Bulgaria)

- Medalia de Aur pentru performanțe deosebite în cadrul dezvoltării produselor naturale cu extract de melc (Târgul Național de Invenții, Tehnologii și Inovații, Bulgaria 2014)

- Statuia de Aur și Diploma pentru Inventatorul Anului pentru dezvoltarea componentelor bioactive cu proprietăți terapeutice dovedite (Târgul Național de Invenții, Tehnologii și Inovații, Bulgaria 2012)

Totuși vă mai spunem și despre Premiul I pentru Cel mai bun Produs (Bulgaria, 2014), Certificatul pentru Calitate și Performanță Leonardo Da Vinci 2013, Premiul Individual pentru Știință Pitagora 2012 și Diploma pentru cea mai bună dezvoltare științifică a unei companii, obținută în anul 2012.

Dar activitatea domnului Dr. A. Dolashki nu s-a oprit doar la aceste produse cosmetice. În prezent, dânsul își continuă cercetarea asupra extractului de melc ca sursă importantă de substanțe naturale active în dezvoltarea tratamentelor împotriva diferitelor afecțiunilor umane, precum cancerul etc.

Aici găsiți descrierile detaliate despre produsele GoldenSnail din magazinul Ferae Naturae, unde le și puteți comanda.

Pentru orice întrebări sau nelămuri vă stăm la dispoziție prin fomularul nostru de contact, pe contul de Facebook sau Instagram.