Ferae Naturae - COMPLETE CARE - Ser pentru față

Gama de produse Complete Care este o colecție unică de seruri de față, pur naturale și vegane. Combinația inovativă de lipide și uleiuri esențiale repară epiderma și îi menține aspectul sănătos pentru o perioadă îndelungată.

Ingredientele sunt exclusiv uleiuri nerafinate și presate la rece, care se transformă într-un elixir bogat în antioxidanți, vitamine, minerale, polifenoli, ceramide, steroli și alți compuși benefici, extrași din surse botanice. 

Lipidele sunt principalele componente ale membranelor celulare ale țesuturilor. Acestea se regăsesc în stratul cornos – bariera epidermică a pielii – care o protejează și îi menține hidratarea. De asemenea, lipidele derivate din plante presate la rece au un conținut ridicat de compuși antioxidanți, beneficiile recunoscute ale uleiurilor esențiale.

Uleiurile esențiale, încorporate în formula serului, completează efectul de regenerare și îi adaugă o notă terapeutică datorită aromelor delicate. Acestea sunt o sursă extraordinară de energie, armonie și frumusețe, oferită de natură.

Serurile Ferae Naturae sunt produse artizanal, prin amestecare la rece, după o rețetă aparte, dezvoltată de către specialiștii noștri. După omogenizarea finală, acestea sunt sigilate în sticle de culoare închisă, pentru a preveni oxidarea. Recipientele sunt prevăzute cu pipetă de sticlă.  Produsul final nu a fost testat pe animale, iar ambalajele sunt complet reciclabile.

Serurile Complete Care pot fi aplicate ca parte a rutinei zilnice sau utilizate în completarea tratamentelor cosmetice, de la masaj facial până la tratamente LED, mezoterapie și terapii laser. Fiecare ser în parte este recomandat pentru un anumit tip de ten sau afecțiune, în funcție de beneficiile uleiurilor care se regăsesc în compoziția acestuia.


Aici găsiți toate serurile din gama Ferae Naturae. 


Vă rugăm să citiți cu atenție descrierile și recomandările fiecărui ingredient. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta aici.