Black Sea Stars - Bulgaria

Black Sea Stars - Bulgaria

De câte ori nu ați auzit pe plajă “Nămol, hai la nămol!”  Chiar dacă pare un tratament rudimentar, nămolul din apele sărate este unul dintre cele mai complexe remedii naturale.

După multe căutări și testări de produse, am decis să vă oferim gama Black Sea Stars. Această companie oferă pe piață cosmetice dezvoltate în cadrul Laboratorului de Săruri Anorganice al Institutului de Chimie Generală și Anorganică - Academia de Științe din Bulgaria. Cercetările și lucrările științifice publicate de către acest laborator sunt apreciate în toată lumea, iar produsele sunt atât de benefice pentru corp, încât sunt utilizate în centre de fitness, wellness, SPA, fizioterapie, hidropatie și studiouri cosmetice. De asemenea, pot fi utilizate foarte ușor acasă, având un efect de hrănire, relaxare, curățare și de înfrumusețare. Și asta, deoarece conțin nămol din lacurile sărate din Pomorie sau Burgas, Bulgaria (rezultat în urma extragerii sării), combinat cu diferite plante cultivate pe teritoriul bulgăresc, ale căror beneficii sunt recunoscute, din nou, în toată lumea.  

Produsele lor sunt foarte variate, iar noi am ales următoarele:

Săpunurile Black Sea Stars, având la bază nămolul rezultat în urma extragerii sării, care este bogat în minerale, magneziu și săruri marine. Acesta restabilește echilibrul mineral al pielii, întărește bariera naturală de protecție a pielii și o regenerează.

Gelurile de masaj Black Sea Stars sunt produse după o formulă patentată de către Academia de Științe din Bulgaria și dispun de proprietăți de relaxare și refacere, având în componență nămol și săruri minerale, magneziu, microalge și uleiuri esențiale.

Exfoliantele Black Sea Stars îndepărtează foarte ușor celulele moarte. Acestea conțin nămol și săruri minerale, care regenerează pielea și restabilesc bariera naturală de protecție împotriva factorilor externi.

Produsele pentru igienă dentară Black Sea Minerals conțin ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți artificiali sau zahăr. Produsele sunt potrivite pentru orice vârstă, mai ales dacă aveți dinți și gingii sensibile.

Și, dacă v-am făcut curioși, puteți vizita lacurile sărate din Burgas sau Pomorie, unde se exploatează mai mult de 40.000 tone de sare pe an. Aici se pot face și băi în nămol în locuri special amenajate, deoarece zona este deschisă pentru oricine dorește să profite de unul dintre cele mai complexe tratamente din lume. 

Însă, până atunci vă dorim să aveți parte de un răsfăț deosebit cu produsele din shopul Ferae Naturae:

https://feraenaturae.com/map

Taguri: