BioFresh Protect - Trandafiri & Argint

BioFresh Protect - Trandafiri & Argint

Obiceiul de a te spăla pe mâini este unul de bun simț și pe care îl învățăm cu toții de mici copii, dar instrucțiunile de protejare din ultimele luni au făcut ca acest obicei să fie repetat mult peste medie într-o zi obișnuită.  

Evident, că această rutină sănătoasă, precum și aplicarea dezinfectantului sau alcoolului sanitar și purtarea mănușilor de protecție au efecte negative asupra epidermei.

Astfel că unul dintre producătorii noștri de cosmetice din Bulgaria a decis să lanseze gama BioFresh Protect, nu doar cu efect de protejare împotriva virusurilor și bacteriilor, ci și pentru a reduce semnificativ efectele produselor de curățare asupra mâinilor.

Produsele BioFresh Protect conțin apă îmbogățită cu argint și apă de trandafiri, iar gelul dezinfectant conține și etanol cu o concentrație de 62%.

Apa cu conținut de argint împiedică dezvoltarea a peste 650 specii de bacterii, viruși și fungi, datorită abilității de a limita accesul oxigenului către organismele unicelulare. Bacteriile nu pot dezvolta rezistență la apa cu argint dizolvat. De aceea, este un antiseptic si antiinflamator extraordinar, care, în același timp, echilibrează PHul epidermei.

Apa de trandafiri are proprietăți antiinflamatoare, antialergice și de catifelare. Aceasta tonifică, hidratează și calmează pielea iritată și sensibilă a mâinilor.

Produsele BioFresh Protect pe care vi le oferim le puteți găsi aici:

https://feraenaturae.com/catalog?q=trandafiri+%26+argint

Aveți grijă de voi și rămâneți sănătoși.

Taguri: